Opplev Preikestolen med overnatting

3490kr Pris for 2 personer

Sandnes

Oppgi antall

Gi bort et eventyr! Guidet tur til Preikestolen med kano og hiking blir komplett med hotellovernatting og deilig frokost.

  • Tur til preikestolen med guide
  • Gå utenfor allfarvei - spektakulær utsikt!
  • Ferjebillett, varm drikke og snacks inkludert
  • Kanotur over Refsvatn
  • Overnatting i dobbeltrom med frokost

Om opplevelsen

Alle bør oppleve prekestolen minst en gang i livet! Dette er en komplett pakke som passer perfekt til et par som er glad i vakker natur.

Opplevelsen starter med innsjekking på flotte Kronen Gaard Hotell, kvelden kan brukes til å utforske Sandnes og lade opp til morgendagen. Morgenen etter starter med en skikkelig hotellfrokost, den kan det være lurt å forsyne seg godt av slik at man er klar for en lengre tur. Transport til oppmøteplass i Stavanger sentrum sørger deltakerne selv. Enten kan man kjøre eller ta tog fra Sandnes, dette tar kun 20 minutter.

For å komme seg til utgangspunktet for turen tar man ferje, her er billetten inkludert i pakken. Første del av strekningen starter med en herlig morgentur i kano over Refsvatn. Deretter fortsetter gruppen til fots! Den største delen av turen går på umerkede stier som guiden kjenner godt. På denne måten slipper man unna folkemassene og går kun sammen med guiden og sin gruppe. En mindre del av turen vil også foregå i ulendt terreng utenfor stiene. Under denne delen av vandringen vil man få oppleve spektakulær utsikt og imponerende natur! Etter cirka 3,5 times vandring når gruppen et utsiktspunkt til Preikestolen de fleste andre bare får se på bilde.

Gruppen går deretter ned til selve Preikestolen sammen med de andre turistene og tar inn inntrykkene av den 42-kilometer lange Lysefjorden i all sin prakt. Platået befinner seg 604 meter over havet og kan ta pusten fra noen hver.

Tilbaketuren tar cirka to timer, og også her får man gå i fred fra de andre turistene og har muligheten til å nyte naturen i ro og mak.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer og utføres sammen med andre i gruppe.

Alder

Fra 12 år

Når?

23. april 23 – 15. oktober (2017)

Sted
Sandnes
Varighet

9-10 timer avhengig av hentetidspunkt.

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls
Viktig informasjon

Passer de fleste i normal, god form. Passer ikke for barn under 12.

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler