Privat makeupkurs

495kr Pris/person

Oslo, Trondheim

Oppgi antall
  • Over 300 har kjøpt opplevelsen

Vil du gi bort en gave som både er nyttig og trendy? Gi henne et kurs i å legge den perfekte makeup. I denne pakken får hun en innføring i sminketeknikk og lærer det grunnleggende for å legge en enkel og trendy makeup

  • Lær grunnleggende sminketeknikk
  • Tips og råd om hudpleie
  • 50 minutters leksjon
  • Få med produkter for 495kr hjem

Om opplevelsen

Et sminkekurs er en perfekt opplevelsesgave til kjæresten, venninnen eller datteren din som liker å holde seg oppdatert på trender og tar vare på utseendet sitt.

På makeupleksjonen vil hun få gode og nyttige sminketips og lære seg riktig teknikk til å legge makeup hjemme. Hun vil få lære litt om trender, hva som skiller dag- og kveldsmakeup og hvilke tabber man bør unngå. Makeup artisten legger i løpet av kurset en full makeup, mens hun demonsterer og forklarer underveis.

Man vil få en grunnleggende innføring i sminketeknikk og hvordan legge en naturlig og frisk dagmakeup, og hva man kan gjøre for å legge overgangen til kveldsmakeup. Etter endt leksjon vil hun ha masse av ny innsikt om fargevalg og hvordan man burde sminke seg etter anledning. Når bør man gå for en dramatisk festsminke med sotede øyne som vekker oppsikt? Eller et mer yndig og feminint uttrykk? Man får også ta med seg produkter av en verdi av 495kr med hjem.

Det er så gøy å se hvor lite som skal til for å gjøre den lille forskjellen. Med nye sminkekunnskaper er hun klar for hvilken som helt fabelaktig fest!

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Året rundt

Sted
Oslo, Trondheim
Varighet

50 minutter

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted

Kundeomtaler