Romantisk fjellweekend deluxe

6280kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Geilo

Oppgi antall

På et flott fjellhotell i Geilo kan man nyte to netter med deilig middag og musserende på rommet. Alle har godt av å komme seg vekk en gang i blant og bruke tiden på hverandre.

  • Overnatting på dobbeltrom for to personer
  • Musserende på rommet
  • Fri inngang til badeland og fitness
  • Dagens middag inkludert begge kvelder
  • Drikke kan kjøpes på stedet

Om opplevelsen

I denne pakken får man nyte to netter på et stilig lodgehotell i vakre omgivelser. Hotellet ligger i smørøyet for flotte naturopplevelser, her kan man ta en tur til fots eller på ski i den friske fjelluften. Det er også nok av tilbud til gjestene innendørs! Her har man muligheten til å ta seg en tur på hotellets prisvinnende SPA med klimasone, basseng, avslapningsrom, dampbadstu og sauna. Eller hva med et morgenbad i hotellets 750 kvadratmeter store badeland? Inngang til badeland og fitness er inkludert. I pakken får man også frokost begge dagene, og ikke minst en dagens middag for to begge kveldene. Middag kan enten være en fristende buffet eller treretters. Drikke kan kjøpes utenom. Gratis wi-fi og parkering er inkludert for de som tar bilen.

Buskerud - Geilo:
Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo hvor man vil trives og føle seg avslappet. Hotellet er nydelig innredet i en helhetlig stil, med enkeltrom til luksusleiligheter i en varm komfortabel lodgestil. Her finnes også et eksklusivt SPA- og fitness-senter – 1.000 kvadratmeter for kropp og sjel, samt en svært hyggelig restaurant og bar.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Fra 18 år

Når?

Året rundt

Sted
Geilo
Varighet

To netter

Puls

Lav puls, mottakeren vil slappe av på denne opplevelsen.

1 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler