Sjokoladekurs

Dette er en populær opplevelse. Over 100 personer har kjøpt den.

990kr Pris/person

Tilgjengelig i Oslo

Oppgi antall

790kr Pris/person

Tilgjengelig i Sandnes

Oppgi antall

Gavekort på sjokoladekurs er en nydelig smaksopplevelse. Med enkle teknikker får man til å lage egne sjokoladtrøfler, perfekt til å servere gjester eller å nyte hjemme senere.

  • Enkle teknikker til å jobbe med sjokolade hjemme
  • Lær om temperering og fyll
  • Lær om hvordan sjokolade blir til
  • Ta med sjokoladetrøfler hjem etter kurs

Om opplevelsen

På dette kurset lærer man enkle teknikker for å jobbe med sjokolade, som blant annet temperering og hvordan man lager forskjellige fyll. Under kurset får man en bedre forståelse av hvordan man bruker sjokolade i ulike sammenhenger.

Oslo

Kurset starer med at deltakerne får en innføring i sjokoladens historie og teknikker. Så prøvesmakes forskjellige typer Valrhonasjokolade med ulike kakao prosenter. Deltakerne får deretter prøve seg på å lage ganacher (konfektfyll) som man smakskomponerer selv med ønsket Valrhonasjokolade, pureer og andre rene smakstilsetninger av beste kvalitet. Her får man smake seg frem til gode kombinasjoner! Deltakerne fyller trøffelkuler før disse trilles i ønsket dekor og pakkes i gave-esker. Alle får med seg litt av hvert hjem, men mest av det man komponerte selv. Etter endt kurs vil man sitte igjen med kunnskap og inspirasjon til å lage kreative produkter hjemme.

Rogaland - Sandnes

Basiskurs for alle sjokoladeelskere! Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie og teknikker, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor man får lage konfekt selv. Her lages det seks typer konfekt, samt sin egen skål av sjokolade. Det kreves ingen kunnskap om sjokolade fra før, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Kursholder er opptatt av at man jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at man kan starte å lage sin egen konfekt med en gang man kommer hjem. Etter endt kurs pakkes all konfekt pent inn i cellofan, og alle får med seg hjem det man har laget.

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person og utføres sammen med andre i gruppe

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Visse datoer året rundt, avtales med leverandør

Sted
Oslo, Sandnes
Varighet

Fra 2,5 - 3,5 timer

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

Gunn Kvinne

Gunn

 

Flink kursleder

Simon Mann 31 år

Simon

 

For en kveld! Så innholdsrikt med kunnskap, smaker og opplevelse. Virkelig hyggelig kursholder som legger godt opp for videre kontakt etter kurset, noe som føles helt naturlig nå og kommer absoultt ta kontakt videre for å lære enda mer om sjokolande og alt man kan gjøre med det. Dette var så mye bedre enn hva vi først ventet.. og vi ventet oss i grunn ganske mye også. :) kan ønske jeg ikke opplevd det slik at man kunnet oppleve det enda en gang!

Kvinne 42 år

 

Sitter igjen med kunnskap om smakssammensetning og trøffellaging. God kursleder.