Skytedate magnum

Dette er en populær opplevelse. Over 300 personer har kjøpt den.

2000kr Pris for 2 personer

Tilgjengelig i Oslo

Oppgi antall

Lei av popcorn og kino? Da er skytedate et spennede og kult alternativ! Her får du virkelig fyrt løs og lette på trykket. Hva venter du på? Ta med deg kvinnen i ditt liv, kameraten eller bestemor på en morsom og unik opplevelse de sent vil glemme!

  • Ulike typer tøffe våpen
  • Sikkerhetskurs og veiledning
  • En date som er så rå at det blir neppe klein småprat

Om opplevelsen

Filmkvelder med kjæresten er hyggelig det, men kan bli kjedelig i lengden. Heldigvis tilbyr vi en kur mot kjedsomheten: nemlig skytedate! Skytedate er parterapi og pleiende for alle typer forhold. Denne pakken er for dem som vil prøve enda råere våpen og oppleve enda mer smell enn grovpistolpakken.

Opplevelsen starter med at man får møte sin instruktør og at man tar en liten gjennomgang av sikkherhet i “Shooters Lounge” før man går ned på skytebanen. Videre starter man med litt "oppvarming" med en finpistol kaliber 22lr. Deretter får man fortsette med en revolver .38 Spesial, dette er den typen som politiet tidligere brukte i tjeneste. Opplevelsen avrundes med en kraftig revolver .357 Magnum. Ekstra stas! Man trenger nok ikke å pine deg gjennom small talk etter denne daten, fordi denne pakken er så rå og spektakulær at det er nok å snakke om. En opplevelse dere sent vil glemme!

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Fra 16 år

Når?

Året rundt

Sted
Oslo
Varighet

30 minutter

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler

Kvinne Kvinne 23 år

Kvinne

14 August 2017

Koste meg masse, skulle selvfølgelig ønske den varte lenger, men det var jo oppgitt hvor lenge den er. Var kjempe gøy!

Kvinne Kvinne 21 år

Kvinne

14 August 2017

Moro, men kortvarig i forhold til kostnaden

Kvinne Kvinne 32 år

Kvinne

04 August 2017

Gøy!

Mann Mann 41 år

Mann

01 August 2017

Det var veldig gøy og cool :-)

Kvinne Kvinne 32 år

Kvinne

01 August 2017

Det var morsomt og nytt :-)