Opplevelsesdag på vann

790kr Pris for 2 personer

Bø i Telemark

Oppgi antall

La to stykker få oppleve en hel dag i kabelparken med morsomme vannaktiviteter som vannski, wakeboard eller knebrett. De modigste har massevis av rails og hopp å bryne seg på.

  • Stå på vannski, wakeboard eller knebrett etter kabel
  • Lån av hjelm og flytevest inkludert
  • En hel dag med moro

Om opplevelsen

Gavekortet på denne opplevelsen er gyldig som to dagskort i kabelparken hvor man får boltre seg hele dagen på vannet. Man kan velge mellom å stå på vannski, wakeboard, knebret, eller teste alt sammen. Kabelbanen har fem master og en 550 meter lang wire som drar inntil seks kjørere av gangen rundt banen. Langs "ruten" finner man små og store rails og flere hopp, som man selv velger om man vil kjøre på.

Vannski kan være litt vanskelig den første gangen, men man lærer fort, det er så gøy når man får det til! Wakeboard er en herlig sport med masse fart som passer de fleste. De utrente kan øve på å holde seg på brettet og forsiktige svinger, mens de mer trente kan øve seg på hopp og triks, alt etter hva man føler seg komfortabel med.

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Ingen aldersgrense

Når?

Mai-august

Sted
Bø i Telemark
Varighet

En hel dag

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls

Sted