Skytedate grovpistol

1500kr Pris for 2 personer

Oslo

Oppgi antall
  • Over 500 har kjøpt opplevelsen

Vil du virkelig “seal the deal” med din nye flamme? Eller vil du ha guttekveld med en kompis eller imponere svigermor? Da er skytedate grovpistol å anbefale!

  • Prøv forskjellige typer våpen
  • Sikkerhetskurs og veiledning
  • En annerledes og spennende date

Om opplevelsen

Skytedate er ren parterapi, uansett forhold! Så vil du lette litt på spenningen mellom deg og moren din, kjæresten eller svigers er dette riktig aktivitet. Dette er en opplevelsesgave man garantert vil huske.

Opplevelsen starter med at man får møte sin instruktør og at man tar en liten gjennomgang av sikkherhet i “Shooters Lounge” før man går ned på skytebanen. Deretter er det klart for action, og man går ned på banen. På Skytedate med grovpistol får man "varme opp" med å skyte med finpistol kaliber 22. Dette er en fin start på daten ettersom denne pistolen passer både nybegynnere og mer erfarene skyttere. Etter å ha fyrt løs og blitt skikkelig varme i trøya får dere avslutte daten med håndvåpen i grovt kaliber. Dette er samme type våpen som brukes i forsvaret og politiet. Her får dere virkelig kjent på trykket!

Denne pakken er full av krutt og det blir ekstra spennende om du sender skivene frem og tilbake med skivetrekket i taket, det er som tatt ut fra en amerikansk film!

Hvis du vil oppgradere, se også Skytedate magnum

Alltid hos YouWish

Lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett, 1 års gratis bytterett og gyldighet på alle våre gavekort uansett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for to personer

Alder

Fra 16 år

Når?

Året rundt

Sted
Oslo
Varighet

30 minutter

Puls

Høy puls, mottakeren vil få en opplevelse med masse adrenalin.

3 av 3 i puls

Sted