Reinsdyrkjøring med nordlys

1895kr Pris/person

Tilgjengelig i Alta

Oppgi antall

Gi bort et gavekort på reinsdyrkjøring og nordlysopplevelse!

  • Møte med samekultur
  • Tur i mørket gir bedre sjanse for nordlys
  • Lån av Yeti-sko, thermodress, votter og lue inkludert
  • Kjør reinsdyrslede
  • Varm drikke, kake og snacks i lavvo
  • Henting i Alta sentrum

Om opplevelsen

Med et gavekort på opplevelsen Reinsdyrkjøring med nordlys får gavemottaker et unikt innblikk i historisk samekultur, oppleve nordlys og får prøve å kjøre egen reinsdyrslede.

To og en halv time er satt av til denne opplevelsen som starter med henting i Alta sentrum og man bringes til Sorrisniva i Alta, dette avtales når opplevelsen bookes. Sameguiden vil kunne fortelle historier og fortelle om uforglemmelig og viktige hendelser gjennom samenes fortid og nåtid. Dette er en fantastisk anledning til å bli bedre kjent med samenes kultur og historie som former deres levemåte. Opplev tradisjonell og gripende samisk folkemusikk, joik, som er så viktig for den samiske kulturen.

Man får også møte reinsdyr på nært hold og få styre sin egen reinsdyrslede! Underveis i sledeturen vil gruppen besøke en lavvo og varme seg på kaffe, kake og annen snacks.

Foto: Foto: Frikant AS/Sorrisniva

Slik fungerer YouWish.no

YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører og sammen tilbyr vi Norges største og beste utvalg av opplevelsesgaver.

Finn opplevelsen du vil gi bort. Legg den i handlevognen, velg om du vil ha verdibeviset på e-post eller i posten og betal med kort eller faktura. Gavemottaker booker enkelt opplevelsen selv ved å oppgi sitt verdibevisnummer under "Book din opplevelse". Gavemottakeren møter opp til avtalt tid og få et minne for livet!

Alltid hos YouWish.no

E-gavekort med levering på 5 minutter, skreddersy gaven med personlig hilsen, 1 års fri bytterett og gyldighet og 14 dagers full returett.

Verdt å vite

Antall deltakere

Opplevelsen er for en person

Alder

Fra 13 år

Når?

Desember-april

Sted
Alta
Varighet

2,5 time, transport kommer i tillegg

Puls

Middels puls, mottakeren vil verken slappe av eller bli svett på denne opplevelsen.

2 av 3 i puls

Sted

Når kan jeg booke opplevelsen?

Gavemottaker booker selv opplevelsen ved å aktivere verdibeviset hun eller han får av deg. Deretter kontaktes leverandøren for å booke en dato for gjennomføring.

Vi stiller høye krav til våre leverandører og kvaliteten på gjennomføringen. Når du kjøper en YouWish-opplevelse kan du være trygg på at mottaker får en gave som huskes. Skulle det likevel være noen mangler, ta kontakt. Vi ordner alltid opp!

Kundeomtaler